HIGH WINE

Ervaar The Dylan’s eigen interpretatie van High Wine bestaande uit een selectie van vier wijnen met bijpassende amuses, geselecteerd door Executive Chef Jurgen van der Zalm en Maître-Sommelier Natasja Noorlander. De High Wine, à € 49,50 per persoon, wordt dagelijks geserveerd tussen 15:00 en 16:00 uur in de Lounge, Bar Brasserie OCCO en bij mooi weer in onze binnentuin. Reserveer nu of verras uw geliefde, vrienden of zakelijke relatie met een High Wine cadeau voucher.

ONTDEK MEER

Welkom bij Bar Brasserie OCCO

The Dylan’s Bar Brasserie OCCO is dagelijks de gehele dag geopend. In OCCO staan kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal.

Gasten kunnen er genieten van een uitgebreid ontbijt met perfect bereide koffies, verse sappen of één van de bijzondere soorten thee. Tegen de avond schuif je er aan voor een heerlijk diner en natuurlijk voor onze signatuur cocktails…..zowel met als zonder alcohol!

MENU

Bij OCCO kun je terecht voor een uitgebreide lunch, brunch of diner. Alle ingrediënten en producten bij OCCO zijn afkomstig van zorgvuldig gekozen leveranciers die passie voor hun werk hebben en trots ontlenen aan hun vakmanschap en hun producten, dit is terug te proeven in de gerechten.

LEES MEER

THE DYLAN AMSTERDAM

LUXE BOUTIQUE HOTEL

Verborgen achter een historische façade, ooit de eerste Schouwburg van Amsterdam, bevindt zich The Dylan Amsterdam. Haar ligging in het hart van de 9-straatjes, aan de prestigieuze Keizersgracht, maakt The Dylan Amsterdam de perfecte uitvalsbasis voor gasten om Amsterdams rijke verleden en heden te ontdekken.

LEES MEER

ARRANGEMENTEN

Bent u op zoek naar een extra bijzondere ervaring? Ontdek onze speciale promoties, met mogelijkheden voor onder andere een overnachting inclusief een diner in ons met een Michelin Ster bekroonde Restaurant Vinkeles. Beleef de perfecte nachtrust op een luxueus FreshBed of geniet van een romantische overnachting in The Dylan Amsterdam.

LEES MEER