MENU
ONTBIJT
KOKOS PORRIDGE
7.50
GRANOLA
Rood fruit compote / soja kwark / Cusco Chuncho 100% chocolade
9.50
OVERNIGHT OATS
Blauwe bessen / appel / banaan / rozijnen / gezouten crumble
9.50
AVOCADO SANDWICH
Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / rose peper
8.00
PANCAKES – FRENCH TOAST
Blauwe bessen / Ahorn siroop / banaan / gekarameliseerd spek
14.00
LOX & CORN
Huisgemaakte Lox zalm / mais blini / gepocheerd ei
17.00
BAGEL
Gerookte zalm of beenham / cream cheese / bieslook
9.00
EGG FLORENTINE
Engelse muffin / spinazie / gepocheerd ei / Hollandaise saus
14.50
FRENCH – CONTINENTAL BREAKFAST
Croissant / jam / jus d’orange / koffie naar uw keuze
12.00
ENGLISH
Spiegel ei / spek / varkens boudin / champignons / tomaat / gebakken aardappel
19.00
MISO SOUP
Tofu of zalm / ei / lente ui / zeewier / komkommer / Japanse rijst / furikake
19.00
EIWIT / SPINAZIE OMELET
9.00
TWEE EIEREN NAAR UW WENS & TOAST
Gekookt / gepocheerd / roerei / omelet / spiegel ei
7.00
WORSTJES
Varkens boudin van “Brandt&Levie”
9.00 / 3 stuks
KNAPPERIG SPEK
3.50
GEBAKKEN AARDAPPELEN
4.50
OCCO CLASSICS
CAESAR
Salade / gebakken gamba’s of hoender / ei / knoflook croûtons / ui / Parmezaanse kaas
–
CLUB SANDWICH
Spek / kip / gebakken ei / tomaat / ui / friet
–
BURGER
Brioche / kropsla / ui / ingelegde komkommer
–
MRIJ STEAK TARTARE
Pan cristal
–
WITTE ASPERGES
Beemsterlant’s ham / kriel aardappel / ei / peterselie / boter
VOORGERECHTEN
FOREL
Gerookt / pompoen / komijn / burrata / amaranth
–
BIET
Ingelegde bramen / mierikswortel / hazelnoot / cabernet sauvignon vinaigrette
–
WITTE ASPERGE SOEP
Peterselie / ei / croûtons
–
KALFSTONG
Gremolata / sjalot / rucola / Pecorino kaas
–
ZEEUWSE OESTERS
Deltra Ostrea, Yerseke.
Citroen en mignonette saus
–
KAVIAAR
Imperial selection / blini / zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes
Beluga royalty / blini / zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes
HOOFDGERECHTEN
ROODBAARS
Artisjok / tomaat / bospeen / venkel / basilicum
–
SLIPTONG (3)
Boter sla / gebruinde boter / citroen / friet
–
LAM
Warme couscous salade / ras el hanout / gekonfijte lente ui / olijf
–
RAMEN
“Chashu” buikspek / miso / ei / lente ui / sesam-chili olie
–
RATATOUILLE
Courgette / aubergine / tomaat / tijm
–
TOURNEDOS
Ossenhaas / spinazie / fondant aardappel / romige morille saus
–
WAGYU “GUNMA” STEAK (100GR)
Jonge broccoli / oesterzwam / sake / zwarte knoflook dashi / Japanse rijst
–
SIDES
Romige spinazie / “pangrattato” / pijnboompitten / Parmezaanse kaas
–
Salade van tomaat / bonito furikake / mierikswortel vinaigrette
–
Witte asperges (3)
–
Kropsla / ui / zonnebloempitten / mosterd dressing
–
Geprakte aardappel / extra virgin olijfolie / peterselie
DESSERTS
MACARONS ( 4 )
–
“ETON MESS”
Aardbeien / munt / hangop / meringue
–
RABARBER
Room kaas / Tahiti vanille / havermout / vermout sabayon
–