MENU
ONTBIJT
Lunch & Dinner
ONTBIJT
OVERNIGHT OATS
Blauwe bessen / appel / banaan / rozijnen / gezouten crumble
12.00
GRANOLA
Rood fruit / soja kwark / Cusco Chuncho 100% chocolade
12.00
KOKOS PORRIDGE
9.00
PANCAKES OF FRENCH TOAST
Blauwe bessen / Ahornsiroop / banaan / gekarameliseerd spek
15.00
AVOCADO SANDWICH
Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / roze peper
9.00
EGG FLORENTINE
Brioche / spinazie / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
12.00
EGG PATA NEGRA “BENEDICT”
Brioche / Jamon iberico bellota admiracion / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
19.00
EGG NORVEGIENNE
Brioche / gerookte zalm / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
16.00
10 gr Imperial kaviaar
65.00 supplement
EIWIT / SPINAZIE OMELET
12.00
FRENCH – CONTINENTAL
Croissant / jam / jus d’orange / fruit / yoghurt / granola
18.00
ENGLISH
Spiegelei / spek / varkens boudin / champignons / tomaat / gebakken aardappel
19.00
HEALTHY
Eiwit – spinazie omelet / gesneden fruit / avocado / soja kwark / granaatappel
17.00
JAPANESE
Miso soep / zalm yakitori / ingelegde komkommer / Japanse rijst / furikake
22.00
ROYAL
Imperial kaviaar / gerookte zalm / brioche / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
Glas Veuve Clicquot Champagne
95.00
VOORGERECHTEN
NOORSE ZALM
snijboon / avocado / rode ui / zoete aardappel / koffie / rozenwater
19.00
CAESAR
Salade / gebakken gamba's / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
17.00
AVOCADO
Quinoa / granaatappel / piment / pijnboompitten / tempura
16.00
WITTE ASPERGE SOEP
Hollandse garnalen / daslook
16.00
STEAK TARTARE
Holsteiner” bavette / Pan cristal
19.00
EENDENLEVER
Terrine / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / brioche
28.00
HOOFDGERECHTEN
KABELJAUW
Risotto / basilicum / tomaat / zeekraal / pijnboompitten
29.00
WITTE ASPERGES
van de Brabantse wal / from the “Brabantse wal” Beemsterlant’s ham / kriel aardappel / ei / peterselie / boter
30.00
BLOEMKOOL
Geroosterd / harissa / beukenzwam / munt / olijf / sinaasappel
26.00
RAVIOLI
Bospaddenstoelen / hazelnoten / Gorgonzola / saus van droge sherry
26.00
HOENDER
Borst / bospeen / lente-ui / mosterd / saus van verse knoflook
32.00
TOURNEDOS ‘HOLSTEINER’
Ossenhaas / witlof / friet / foyot saus
48.00
DESSERTS
MACARONS ( 4 )
8.00
BONBONS ( 4 )
9.00
CREMA CATALANA
Sinaasappel / karamel / kaneel
12.00
APPEL
Kruimel / rozijnen / zure room / amandel
12.00
PEER
Donkere chocolade / gebrande zaden / kardemom / jeneverbes
12.00
SELECTIE VAN NEDERLANDSE KAZEN
15.00 / 3 stuks