MENU

Bij OCCO kun je terecht voor een uitgebreide lunch, brunch of diner. Ook is er een ruime keuze aan wijnen die per glas besteld kunnen worden.

Alle ingrediënten en producten bij OCCO zijn afkomstig van zorgvuldig gekozen leveranciers die passie voor hun werk hebben en trots ontlenen aan hun vakmanschap en hun producten, dit is terug te proeven in de gerechten.

ONTBIJT

Een selectie van het menu
  • ONTBIJT BUFFET

    32.50
  • HOMEMADE SMOOTHIES

    7.50
  • COCONUT PORRIDGE

    7.50
  • GRANOLA

    Rood fruit compote / Griekse yoghurt / Original Beans pure 82% chocolade

    9.50
  • OVERNIGHT OAT

    Blauwe bessen / appel / banaan / rozijnen / gezouten crumble

    9.50
  • AVOCADO

    Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / rose peper

    8.00
  • BANANA CAKE “FRENCH TOAST”

    Blauwe bessen / Ahorn siroop / gekarameliseerd spek

    14.00
  • AMERICAN PANCAKES

    Rood fruit / yoghurt / mint

    12.00
  • EGG BENEDICTINE

    Brioche / Iberische ham of romige spinazie / gepocheerd ei / Supplement 10 gr Chinese Imperial caviarHollandaise saus (75.00)

    14.50

BRASSERIE

Een selectie van het menu
  • CAESAR SALAD

    gebakken gamba's of hoender / ei / knoflook croûtons / ui / Parmezaan

    16.00 / 22.00
  • GROENE ASPERGES

    Geroosterde asperges / gepocheerd ei / Peccorino / amandel olie

    17.00
  • Soep

    Savooiekool / kalfsnier / zathar / gebruinde boter

    19.00
  • CEVICHE

    Zalm / snijboon / avocado / rode ui / zoete aardappel / koffie / rozenwater

    20.00
  • MRIJ STEAK TARTARE

    Pan cristal

    18.00
  • TERRINE

    Eendenlever / vijgencompote / brioche

    25.00
  • OESTERS

    Zeeuwse tafel oesters nr3 / sudachi / groene appel / furikake

    14.00 (3 st)
  • CAVIAR SELECTED FOR VINKELES

    Chinese Oscietra / blini / ei / peterselie / sjalot / crème fraîche

    10 gram - 75.00 / 30 gram - 180.00 / 50 gram - 285.00
  • FISH AND CHIPS

    Kabeljauw / doperwten / mint / citroen / ravigotte saus / friet / Malt azijn

    25.00
  • HEILBOT

    Knolselderij / Zeeuwse mosselen / witte chocolade / Bretonse kerrie / zeekraal

    32.00
  • HOENDER

    Bospeen / lente ui / kastanje champignons / Lowlander IPA saus

    34.00
  • RAVIOLI

    Bospaddenstoelen / tijm / hazelnoot / geitenkaas / basilicum

    26.00
  • NOODLE SOUP

    Peking eend / ei / champignon / noodles / boksoi / koriander

    25.00
  • BLACK ANGUS GRAIN-FED FLAT IRON STEAK (180 GR)

    Gegrilde paprika / salsa verde / piment de Padron

    42.00
  • WAGYU “GUNMA” CHUCK SHORT RIB (100 GR)

    Spitskool / groene shiso / bosui / dashi

    85.00

BAR BITES

Een selectie van het menu
  • Coppa "di Amsterdam"

    9.50
  • CRISPY "PEKING STYLE" DUCK

    lenteui / sesam

    12.00
  • ''KROKETJES VAN DENNIS''

    kalfswang / Savora mosterd / kardamon

    12.00 / 4 stuks
  • ZWALUWGEKWETTER

    uit de oven / rozemarijn / brood

    18.00
  • RILETTE

    eend / augurk / crostini

    12.00
  • Labneh

    flat bread / zathar

    9.00
  • TASTE OF AMSTERDAM

    leverworst / Boeren oplegkaas / Kesbeke tafelzuur

    14.00
  • OESTERS

    Zeeuwse tafel oesters nr3 / citroen / mignonette saus

    13.50 / 3 stuks
+ ONTBIJT

ONTBIJT

Een selectie van het menu
  • ONTBIJT BUFFET

    32.50
  • HOMEMADE SMOOTHIES

    7.50
  • COCONUT PORRIDGE

    7.50
  • GRANOLA

    Rood fruit compote / Griekse yoghurt / Original Beans pure 82% chocolade

    9.50
  • OVERNIGHT OAT

    Blauwe bessen / appel / banaan / rozijnen / gezouten crumble

    9.50
  • AVOCADO

    Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / rose peper

    8.00
  • BANANA CAKE “FRENCH TOAST”

    Blauwe bessen / Ahorn siroop / gekarameliseerd spek

    14.00
  • AMERICAN PANCAKES

    Rood fruit / yoghurt / mint

    12.00
  • EGG BENEDICTINE

    Brioche / Iberische ham of romige spinazie / gepocheerd ei / Supplement 10 gr Chinese Imperial caviarHollandaise saus (75.00)

    14.50
+ BRASSERIE

BRASSERIE

Een selectie van het menu
  • CAESAR SALAD

    gebakken gamba's of hoender / ei / knoflook croûtons / ui / Parmezaan

    16.00 / 22.00
  • GROENE ASPERGES

    Geroosterde asperges / gepocheerd ei / Peccorino / amandel olie

    17.00
  • Soep

    Savooiekool / kalfsnier / zathar / gebruinde boter

    19.00
  • CEVICHE

    Zalm / snijboon / avocado / rode ui / zoete aardappel / koffie / rozenwater

    20.00
  • MRIJ STEAK TARTARE

    Pan cristal

    18.00
  • TERRINE

    Eendenlever / vijgencompote / brioche

    25.00
  • OESTERS

    Zeeuwse tafel oesters nr3 / sudachi / groene appel / furikake

    14.00 (3 st)
  • CAVIAR SELECTED FOR VINKELES

    Chinese Oscietra / blini / ei / peterselie / sjalot / crème fraîche

    10 gram - 75.00 / 30 gram - 180.00 / 50 gram - 285.00
  • FISH AND CHIPS

    Kabeljauw / doperwten / mint / citroen / ravigotte saus / friet / Malt azijn

    25.00
  • HEILBOT

    Knolselderij / Zeeuwse mosselen / witte chocolade / Bretonse kerrie / zeekraal

    32.00
  • HOENDER

    Bospeen / lente ui / kastanje champignons / Lowlander IPA saus

    34.00
  • RAVIOLI

    Bospaddenstoelen / tijm / hazelnoot / geitenkaas / basilicum

    26.00
  • NOODLE SOUP

    Peking eend / ei / champignon / noodles / boksoi / koriander

    25.00
  • BLACK ANGUS GRAIN-FED FLAT IRON STEAK (180 GR)

    Gegrilde paprika / salsa verde / piment de Padron

    42.00
  • WAGYU “GUNMA” CHUCK SHORT RIB (100 GR)

    Spitskool / groene shiso / bosui / dashi

    85.00
+ BAR BITES

BAR BITES

Een selectie van het menu
  • Coppa "di Amsterdam"

    9.50
  • CRISPY "PEKING STYLE" DUCK

    lenteui / sesam

    12.00
  • ''KROKETJES VAN DENNIS''

    kalfswang / Savora mosterd / kardamon

    12.00 / 4 stuks
  • ZWALUWGEKWETTER

    uit de oven / rozemarijn / brood

    18.00
  • RILETTE

    eend / augurk / crostini

    12.00
  • Labneh

    flat bread / zathar

    9.00
  • TASTE OF AMSTERDAM

    leverworst / Boeren oplegkaas / Kesbeke tafelzuur

    14.00
  • OESTERS

    Zeeuwse tafel oesters nr3 / citroen / mignonette saus

    13.50 / 3 stuks

HIGH WINE

Maak kennis met The Dylan’s interpretatie van de High Tea!

Vergeet de thee en zoete lekkernijen…en maak plaats voor wijn & spijs combinaties geselecteerd door Executive Chef Dennis Kuipers en Sommelier Natasja Noorlander.

De High Wine wordt dagelijks geserveerd van 15:30 uur tot 17:30 uur
‘s middags in Bar Brasserie OCCO, de Lounge
of bij goed weer in de binnentuin van The Dylan Amsterdam voor €39,50
per persoon.

Reserveer hier je High Wine
Geef de High Wine ook cadeau!

X