MENU
ONTBIJT
Lunch & Dinner
ONTBIJT
Ontbijt uitsluitend voor hotel gasten
OVERNIGHT OATS
Blauwe bessen / appel / banaan / rozijnen / gezouten crumble
12.00
GRANOLA
Rood fruit / soja kwark / Cusco Chuncho 100% chocolade
12.00
KOKOS PORRIDGE
9.00
PANCAKES OF FRENCH TOAST
Blauwe bessen / Ahornsiroop / banaan / gekarameliseerd spek
15.00
AVOCADO SANDWICH
Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / roze peper
9.00
EGG FLORENTINE
Brioche / spinazie / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
12.00
EGG PATA NEGRA “BENEDICT”
Brioche / Jamon iberico bellota admiracion / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
19.00
EGG NORVEGIENNE
Brioche / gerookte zalm / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
16.00
10 gr Imperial kaviaar
65.00 supplement
EIWIT / SPINAZIE OMELET
12.00
FRENCH – CONTINENTAL
Croissant / jam / jus d’orange / fruit / yoghurt / granola
18.00
ENGLISH
Spiegelei / spek / varkens boudin / champignons / tomaat / gebakken aardappel
19.00
HEALTHY
Eiwit – spinazie omelet / gesneden fruit / avocado / soja kwark / granaatappel
17.00
JAPANESE
Miso soep / zalm yakitori / ingelegde komkommer / Japanse rijst / furikake
22.00
ROYAL
Imperial kaviaar / gerookte zalm / brioche / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
Glas Veuve Clicquot Champagne
95.00
VOORGERECHTEN
LANGOUSTINE
Rauw / limoen / sesam / druif / koriander / zuurdesem croutons
26.00
CAESAR
Salade / gebakken gamba's / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
17.00
EENDENEI
Rode wijn / zilver ui / spek / beukenzwam / knoflook
18.00
BURRATA
Tomaat / burrata / basilicum / San Mauro olijfolie
19.00
STEAK TARTARE
Holsteiner” bavette / Pan cristal
19.00
KALFSTONG
Tonijn crème / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / kappertjes
26.00
HOOFDGERECHTEN
BOUILLABAISSE
Rode mul / zeevruchten / La Ratte aardappel / rouille / zuurdesem
29.00
SLIPTONG ‘MEUNIÈRE’
Gebrande boter / citroen / tomaat / peterselie / friet / kropsla
39.00
RATATOUILLE ( VG )
Courgette / aubergine / tomaat / paprika / harissa
26.00
RAVIOLI (V)
RAVIOLI ( V ) Pompoen / amandel / courgette bloem / Fiore kaas/ salie
28.00
COQ AU VIN
Piepkuiken / champignons / zilver ui / kriel / peterselie / rode wijn
36.00
'HOLSTEINER' SUKADE
Haricot verts salade / friet / Bearnaise saus
48.00
DESSERTS
FLAN CARAMEL
Karamel / Tahitiaanse vanille
12.00
ÉCLAIR
Piura Porcelana 75% Chocolade / ‘Bronte’ pistache ijs
12.00
ANANAS ( VG )
Geroosterd / kokos / roze peper
12.00
SELECTIE VAN NEDERLANDSE KAZEN
17.00 / 3 stuks
Friandises
MACARONS (4)
8.00
BONBONS ( 4 )
9.00