MENU
ONTBIJT
Lunch & Dinner
ONTBIJT
Uitsluitend voor hotelgasten
OVERNIGHT OATS
Blauwe bessen / appel / banaan / rozijnen / gezouten crumble
12.00
GRANOLA
Rood fruit / soja kwark / Cusco Chuncho 100% chocolade
12.00
KOKOS PORRIDGE
9.00
PANCAKES OF FRENCH TOAST
Blauwe bessen / Ahorn siroop / banaan / gekarameliseerd spek
15.00
AVOCADO SANDWICH
Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / togarashi
9.00
EGG FLORENTINE
Brioche / spinazie / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
12.00
EGG PATA NEGRA “BENEDICT”
Brioche / Jamon iberico bellota admiracion / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
19.00
EGG NORVEGIENNE
Brioche / gerookte zalm / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
16.00
10 gr Imperial kaviaar
65.00 supplement
TWEE EIEREN NAAR UW WENS & TOAST
Gekookt / gepocheerd / roerei / omelet / spiegel ei
9.50
FRENCH – CONTINENTAL
Croissant / jam / jus d’orange / fruit / yoghurt / granola
18.00
ENGLISH
Spiegelei / spek / varkens boudin / champignons / tomaat / gebakken aardappel
19.00
HEALTHY
Eiwit – spinazie omelet / gesneden fruit / avocado / soja kwark / granaatappel
17.00
JAPANESE
Miso soep / zalm yakitori / ingelegde komkommer / Japanse rijst / furikake
22.00
ROYAL
Imperial kaviaar / gerookte zalm / brioche / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
Glas Veuve Clicquot Champagne
95.00
THE DYLAN BUFFET BREAKFAST
Sinaasappelsap / grapefruitsap
Koffie of thee
Jouw keuze van het buffet
42.50
3-GANGEN MENU
ZEEBAARS TARTAAR
Sambai / witte radijs / bieslook / tomaat / vadouvan
FAZANT
Stoofpeer / witlof / brie de Meaux / hazelnoot / saus aceto
APPEL
Millefeuille / Tahitaanse vanille
55.00
VOORGERECHTEN
GEROOKTE "LABEL ROUGE" ZALM
Salsa verde / rettich / Granny Smith / gezouten citroen
19.00
CAESAR
Romaine sla / gebakken gamba's / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
19.50 / 27.00
WITLOF SOEP
Coquille / gebrande boter
17.00
"BARBABIETOLA" BIET (VG)
Champignon / ingelegde bramen / gerookte amandel / rode port
18.00
TORCHON
Eendenlever / brioche / vijgencompote / frisée sla
26.00
HOOFDGERECHTEN
ROGVLEUGEL
Mierikswortel / koolrabi / Hollandse garnalen / venkel / beurre blanc
32.00
NOORDZEETONG 450 GR.
Op de graat / kappertjes / citroen / peterselie / braadjus / friet / venkel salade
55.00
RAVIOLI (V)
Eekhoorntjesbrood / kastanje / Gorgonzola / saus van droge Sherry
26.00
KNOLSELDERIJ (V)
Hazelnoot / mosterd / limoen / vinaigrette van Tomasu sojasaus
24.00
STEAK TARTARE
Nederlands “Holsteiner” bavette / Dutch flank steak / Pan cristal
21.00 / 28.50
EENDENBORST
Pastinaak / witlof / zwarte knoflook / waterkers / 5 spice / aceto
38.00
DRY AGED ENTRECOTE “MRIJ PIET” (250 GR)
Little gem / friet / Bearnaisesaus
55.00
DESSERTS
CHOCOLADE TAART
Cru Virunga 70% / abrikoos / pistache
15.00
TIRAMISU
Mascarpone / koffie / cacao
14.00
APPEL
Millefeuille / Tahitiaanse vanille
14.00
SELECTIE VAN NEDERLANDSE KAZEN
19.00 / 3 stuks