COCKTAILS IN AMSTERDAM

Dé plek voor cocktails in Amsterdam? Zoek niet verder.

Bar Brasserie OCCO, verscholen in het hart van de hippe 9 Straatjes, op de plek waar ooit het eerste theater van Amsterdam stond. De show begint wanneer je onder de 17e eeuwse poort door loopt. Neem plaats naast de openhaard of vind je plek in de idyllische binnentuin en laat de voorstelling beginnen..

 

EIGENZINNIGE COCKTAILS

Laat onze barman je compleet verassen, en ga voor de ‘Roulette’. 

Ben je een classic-cocktail lover? Van Martini tot Manhattan, we’ve got you covered.

Pas wel op, want nadat je onze versie van de all-time favourite ‘Negroni’ hebt geproefd, wil je niet meer anders.

ONTDEK MEER

Welkom bij Bar Brasserie OCCO

Verwacht kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service bij Bar Brasserie OCCO, in The Dylan.

Geniet van een uitgebreid ontbijt met perfect bereide koffie specialiteiten of van één van de bijzondere theesoorten uit de collectie. Wanneer de avond valt serveren wij u graag een heerlijk diner, en vergeet vooral de cocktails niet..

MENU

Bij OCCO kun je terecht voor een uitgebreide lunch, brunch of diner. Alle ingrediënten en producten bij OCCO zijn afkomstig van zorgvuldig gekozen leveranciers die passie voor hun werk hebben en trots ontlenen aan hun vakmanschap en hun producten. Proef het terug in onze gerechten!

 

LEES MEER

THE DYLAN AMSTERDAM

LUXE BOUTIQUE HOTEL

Verborgen achter een historische façade, ooit de eerste Schouwburg van Amsterdam, bevindt zich The Dylan Amsterdam. Haar ligging in het hart van de 9-straatjes, aan de prestigieuze Keizersgracht, maakt The Dylan Amsterdam de perfecte uitvalsbasis voor gasten om Amsterdams rijke verleden en heden te ontdekken.

LEES MEER

ARRANGEMENTEN

Bent u op zoek naar een extra bijzondere ervaring? Ontdek onze speciale promoties, met mogelijkheden voor onder andere een overnachting inclusief een diner in ons met een Michelin Ster bekroonde Restaurant Vinkeles. Ervaar de perfecte nachtrust op een luxueus FreshBed of geniet van een romantische overnachting in The Dylan Amsterdam.

LEES MEER