MENU

Bij OCCO kun je terecht voor een uitgebreide lunch, brunch of diner. Ook is er een ruime keuze aan wijnen die per glas besteld kunnen worden.

Alle ingrediënten en producten bij OCCO zijn afkomstig van zorgvuldig gekozen leveranciers die passie voor hun werk hebben en trots ontlenen aan hun vakmanschap en hun producten, dit is terug te proeven in de gerechten.

ONTBIJT

Een selectie van het menu
  • ONTBIJT BUFFET

    28.00
  • FRENCH - CONTINENTAL BREAKFAST

    9.00
  • HOMEMADE SMOOTHIES

    7.50
  • EGGS ALASKA

    Brioche / king krab / gepocheerd ei / Hollandaise saus / cayenne

    14.00
  • PANCAKES or FRENCH TOAST

    Banaan / blauwe bessen / Ahorn siroop / gekarameliseerd spek

    9.00
  • COCONUT PORRIDGE

    7.00
  • MISO SOUP

    Ramen / lente ui / geroosterde verse zalm / pickles

    15.00
  • AVOCADO SANDWICH

    Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / rose peper

    7.00
  • MACKEREL SANDWICH

    Gerookte makreel / ui / gegrilde paprika / spinazie

    9.00

BRASSERIE

Een selectie van het menu
  • Caesar Salade

    gebakken gamba's / ei / knoflook croûtons / ui / Parmezaanse kaas

    15.00 / 22.00
  • Avocado

    quinoa / pijnboompitten / cranberry / broccoli tempura

    12.50
  • Cecina de Leon

    meloen / zonnebloempitten / vinaigrette van rode wijnazijn

    17.00
  • Zalm "kabayaki"

    komkommer / tauge / rode ui / sesam

    16.00
  • Zeeuwse “Grevelingen” oesters

    met citroen en azijn

    12.00 ( 3 st ) / 22.50 ( 6 st )
  • Romige knolselderie soep

    krokante fazantenbout / salade van witlof

    16.00
  • Caviar selected for Vinkeles

    Chinese Oscietra / blini / ei / peterselie sjalot / crème fraîche

    10 gram - 75.00 / 30 gram - 180.00 / 50 gram - 285.00
  • Mrij steak tartare

    Runder tartaar / pan cristal / friet / salade

    14.00 / 19.00
  • Ravioli

    aardappel / doperwten / mint / Texels jonge geitenkaas

    18.50
  • Kabeljauw

    bloemkool / hazelnoot / Hollandse garnalen

    24.00
  • Eend

    biet / ingelegde bramen / zoethout / kersen azijn

    23.00
  • Noodle soup

    peking eend / ei / champignon / noodles / boksoi / koriander

    25.00
  • Burger

    brioche / pancetta / avocado / ui / friet

    17.50
  • Steak

    Haricots vert salade / friet / Béarnaise saus entrecote 250 gr // Wagyu A5, Gunma 100 gr

    45.00 / 135.00

BAR BITES

Een selectie van het menu
  • ESPINALER SARDIENTJES

    bruschetta / citroen / peterselie

    12.00
  • VSOP REYPENEAR KAAS KROKETJES

    ketchup / piment d’Espilette

    14.00 / 4 stuks
  • WADDENZEEE GARNALEN KROKETJES

    Vadouvan mayonaise

    15.00 / 6 stuks
  • GAMBA TEMPURA

    rettich

    12.50 / 4 stuks
  • ZEEUWSE CREUSES

    met citroen en azijn

    11.00 / 3 stuks
  • PEKING EEND

    sesam / ijsberg sla

    10.00
  • BELLOTA IBERICO ADMIRACION

    Pan de Cristal

    22.50
+ ONTBIJT

ONTBIJT

Een selectie van het menu
  • ONTBIJT BUFFET

    28.00
  • FRENCH - CONTINENTAL BREAKFAST

    9.00
  • HOMEMADE SMOOTHIES

    7.50
  • EGGS ALASKA

    Brioche / king krab / gepocheerd ei / Hollandaise saus / cayenne

    14.00
  • PANCAKES or FRENCH TOAST

    Banaan / blauwe bessen / Ahorn siroop / gekarameliseerd spek

    9.00
  • COCONUT PORRIDGE

    7.00
  • MISO SOUP

    Ramen / lente ui / geroosterde verse zalm / pickles

    15.00
  • AVOCADO SANDWICH

    Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / rose peper

    7.00
  • MACKEREL SANDWICH

    Gerookte makreel / ui / gegrilde paprika / spinazie

    9.00
+ BRASSERIE

BRASSERIE

Een selectie van het menu
  • Caesar Salade

    gebakken gamba's / ei / knoflook croûtons / ui / Parmezaanse kaas

    15.00 / 22.00
  • Avocado

    quinoa / pijnboompitten / cranberry / broccoli tempura

    12.50
  • Cecina de Leon

    meloen / zonnebloempitten / vinaigrette van rode wijnazijn

    17.00
  • Zalm "kabayaki"

    komkommer / tauge / rode ui / sesam

    16.00
  • Zeeuwse “Grevelingen” oesters

    met citroen en azijn

    12.00 ( 3 st ) / 22.50 ( 6 st )
  • Romige knolselderie soep

    krokante fazantenbout / salade van witlof

    16.00
  • Caviar selected for Vinkeles

    Chinese Oscietra / blini / ei / peterselie sjalot / crème fraîche

    10 gram - 75.00 / 30 gram - 180.00 / 50 gram - 285.00
  • Mrij steak tartare

    Runder tartaar / pan cristal / friet / salade

    14.00 / 19.00
  • Ravioli

    aardappel / doperwten / mint / Texels jonge geitenkaas

    18.50
  • Kabeljauw

    bloemkool / hazelnoot / Hollandse garnalen

    24.00
  • Eend

    biet / ingelegde bramen / zoethout / kersen azijn

    23.00
  • Noodle soup

    peking eend / ei / champignon / noodles / boksoi / koriander

    25.00
  • Burger

    brioche / pancetta / avocado / ui / friet

    17.50
  • Steak

    Haricots vert salade / friet / Béarnaise saus entrecote 250 gr // Wagyu A5, Gunma 100 gr

    45.00 / 135.00
+ BAR BITES

BAR BITES

Een selectie van het menu
  • ESPINALER SARDIENTJES

    bruschetta / citroen / peterselie

    12.00
  • VSOP REYPENEAR KAAS KROKETJES

    ketchup / piment d’Espilette

    14.00 / 4 stuks
  • WADDENZEEE GARNALEN KROKETJES

    Vadouvan mayonaise

    15.00 / 6 stuks
  • GAMBA TEMPURA

    rettich

    12.50 / 4 stuks
  • ZEEUWSE CREUSES

    met citroen en azijn

    11.00 / 3 stuks
  • PEKING EEND

    sesam / ijsberg sla

    10.00
  • BELLOTA IBERICO ADMIRACION

    Pan de Cristal

    22.50

HIGH WINE

Maak kennis met The Dylan’s interpretatie van de High Tea!

Vergeet de thee en zoete lekkernijen…en maak plaats voor wijn & spijs combinaties geselecteerd door Executive Chef Dennis Kuipers en Sommelier Natasja Noorlander.

De High Wine wordt dagelijks geserveerd van 15:30 uur tot 17:30 uur
‘s middags in Bar Brasserie OCCO, de Lounge
of bij goed weer in de binnentuin van The Dylan Amsterdam voor €39,50 persoon.

Reserveer hier je High Wine.
Geef de High Wine ook cadeau!

X